Gerhardsen &

Innblikk

Kamerastaben oppdateres!
 

Jeg skal oppdatere kamerastaben! Tidlig bestemte jeg meg for å kjøpe Canon 5d mk4, men etter litt overtalelse har jeg testa ut det nye speilløse kameraet til Canon, Eos R. Skal være så ærlig å si at jeg var veldig skeptisk til det, så noe forutinntatt kan jeg nok ha vært. Men med god grunn (syns jeg selv)! Jeg skal prøve å trekke frem både det fine og ikke fult så kule med Eos R, sett fra mine behov og hvordan jeg bruker et kamera. 

Skjermbilde 2019-10-18 kl. 11.49.58.png

Jeg trenger et godt kamera som funker like awesome i studio som på event og location. Men til min store fortvilelse så har ikke Eos R inngang til sync-kabel. Ja, kall meg gjerne gammeldags, men jeg er av typen som ikke tørr stole 100% på trådløse systemer. Så at jeg har mulighet til å koble inn en sync-kabel om behovet melder seg er viktig. Ergo minuspoeng for meg der altså. 

Men jeg tok noen bilder av mini i studio med naturlig lys! Ble fint det altså.

Teodor_7mnd.jpg

Jeg opplever også at det er kjipt at det kun er et hjul for alle innstillinger. Dette syns jeg er en lite effektiv måte å jobbe på. Det er en touch flate som jeg kan benytte meg av, men når jeg står med øye inn i søkeren så funker ikke det særlig godt. Fikk ikke feelingen i fingrene!


Som fotograf i en by som Trondheim så dekker jeg en god del events, og da er dette med batteritid vesentlig. Jeg har alltid med meg både ekstra batteri og lader, men det er ikke alltid jeg har anledning til å legge et batteri på lading. Dette spiller ikke på lag med Eos R. Logisk nok bruker kameraet mye batteri da speilet er erstatta med skjerm, men etter knappe 300 eksponeringer begynner batterilampa å lyse. I helga jobber jeg på KlæbuRock, og forventer å ta godt over 1000 eksponeringer bare i kveld. Sier seg selv at det funker dårlig.


Så over til at det som, i mine øyne, er den største indikasjonen på at Canon Eos R ikke er noe pro kamera. Det er kun gjort plass til et SD-kort i kameraet. Sikkerheten med å alltid ha to minnekort tilgjengelig i kameraet er uvurderlig. Se for deg at jeg står midt i en vielse, brudeparet får beskjed om at de endelig kan kysse hverandre og minnekortet streiker. Ikke kult å være den fotografen som bryter inn i vielsen for å be brudeparet ta det kysset en gang til! Eller til et annet eksepmel. Se for deg at et insane bra band står på scenen, det er avtalt skikkelig avslutning med pyro og det hele, så får minnekortet error. Du skjønner greia… De sekundene det tar å skifte minnekort i den situasjonen kan koste meg dyrt! 

Men en stor fordel er flippskjermen! For oss som gjerne skulle hatt en cm eller to ekstra, så funker det nydelig å kunne benytte seg av denne skjermen om jeg skulle trenge en litt høyere vinkel. Trappestige trengs ikke! Når det er sakt så er det omtrent det eneste jeg kjenner hadde vært en fordel for meg når jeg sammenligner dette kameraet med Canon 5d. 

1B5B9180-10CE-4359-A6C0-56EB21C3A1A5.JPG

Speilløst er framtia sier de, å det tror jeg nok at det er! Men å kjøpe Eos R nå er som å kjøpe den aller første touch telefonen, om du skjønner hvor jeg vil? Det er så nytt på markedet at det fortsatt er mange barnesykdommer og lite gjennomtenkte løsninger enda. Eos R kan nok funke kjempegodt som er kamera nummer to, men er på ingen måte god nok til å fungere som et hovedkamera i en pro-verden i mine øyne. 

Det er mange flere ting jeg kan dra frem både i positiv og negativ retning, men dette er de faktorene som er vesentlig for at jeg nå ender opp med å kjøpe en Canon 5d mk4. Så håper vi at Canon slutter å lage kamera i et desperat krampetrekk for å følge etter Sony (som var først på markedet med speilløst) og heller fortsetter med god kvalitet for Pro-markedet. 

(oi. litt Streng Strengesen på slutten der.) 

Ha en fin helg i høsten! 

Skjermbilde 2019-10-18 kl. 12.36.29.png

Amanda

 
Sindre Karlsen
The Break up
 

Så kom dagen da jeg skulle tilbake til jobb etter veldig fine måneder i mammapermisjon. Jeg har kosa meg og virkelig fått lada batteriene! Men har savna kameraet, og gleda meg masse til å ta bilder igjen.

Foto: Mathias Vinje

Foto: Mathias Vinje

Jeg er tilbake, men ting er likevel ikke helt som før. 

Karlsen tar med seg hatten og trasker videre på jakt etter nye utfordringer. Og med det er det over for Gerhardsen & Karlsen som vi kjenner det idag. 

Tre år med fine øyeblikk, hardt arbeid og til tider nesten hele spekteret av følelser er bak oss. Vi har opplevd mye og på de tre årene har læringskurven vært bratt. Idag er vi så stolte av det Gerhardsen & Karlsen ble! 

Selv om Sindre legger inn årene, så seiler jeg skuta videre.
Jeg har fått motor!

Fra og med idag heter firmaet Gerhardsen &. Navnet kommer av at dette er mer enn bare Gerhardsen. Firmaet er en lidenskap for fotografering, en arena for samarbeid og utvikling. Et hjertebarnet jeg har båret rundt, og forma de siste ti årene. Nå kan jeg ikke vent med å ta fatt på fortsettelsen! 

Tusen hjertelig takk for de siste tre årene Sindre, det har vært en glede! Men nå er det nye tider, og jeg er klar! 

Jeg er tilbake. 

Amanda
Gerhardsen &

 
Sindre Karlsen
Litt av hvert
 

I det siste har vi hatt fotograferinger for blant annet Visit Trondheim, Atea Norge og Britannia.


Britannia åpningsfest

Britannia har blitt en perle midt i Trondheim, en opplevelse som alle trøndere burde få med seg.

Og vi var så heldige å få bli med på åpningsfesten. Jeg ble kontaktet av husfotografen til Britannia da de hadde behov for en ekstra fotograf. Åpningsfesten var et så stort arrangement at det helt klart var behov for to fotografer!

GerhardsenKarlsen_Britannia_003.jpg
GerhardsenKarlsen_Britannia_020.jpg
GerhardsenKarlsen_Britannia_079.jpg
 
GerhardsenKarlsen_Britannia_119.jpg
GerhardsenKarlsen_Britannia_134.jpg
GerhardsenKarlsen_Britannia_135.jpg
GerhardsenKarlsen_Britannia_176.jpg
GerhardsenKarlsen_Britannia_255.jpg
GerhardsenKarlsen_Britannia_198.jpg
GerhardsenKarlsen_Britannia_314.jpg
GerhardsenKarlsen_Britannia_249.jpg
GerhardsenKarlsen_Britannia_322.jpg
GerhardsenKarlsen_Britannia_220.jpg
GerhardsenKarlsen_Britannia_345.jpg
GerhardsenKarlsen_Britannia_327.jpg

Palmehaven er akkurat som jeg husker det fra jeg var liten, men nå i en oppusset og forbedret versjon.

Britannia 2.0

De nydelige arkitektoniske omgivelsene med palmer og stjernehimmel er bare helt fantastisk.
Ikke rart CNN anbefaler Trondheim som en av sommerens reisemål! Kult å være en del av det.

Portrettfoto for Atea

Vår nye kunde ATEA trengte portretter av to av sine ansatte til en artikkel i magasinet Midtpunkt.

GerhardsenKarlsen_Atea_TonjeStein_Portrett14.JPG
GerhardsenKarlsen_Atea_TonjeStein_Portrett12.JPG
GerhardsenKarlsen_Atea_TonjeStein_Portrett17.JPG
GerhardsenKarlsen_Atea_TonjeStein_Portrett21.JPG

God stemning gjorde det enkelt få gode bilder av disse to.

Visit Trondheim - Dokumentering

Da Visit Trondheim arrangerte Kick-off for sine partnere på nye DIGS open space var jeg på plass for å dokumenterte det hele. God stemning, god mat og gode presentasjoner. Jeg ble skikkelig inspirert!

GerhardsenKarlsen_VisitTrondheim_KickOff004.jpg
GerhardsenKarlsen_VisitTrondheim_KickOff015.jpg
GerhardsenKarlsen_VisitTrondheim_KickOff026.jpg
GerhardsenKarlsen_VisitTrondheim_KickOff047.jpg
GerhardsenKarlsen_VisitTrondheim_KickOff049.jpg
GerhardsenKarlsen_VisitTrondheim_KickOff017.jpg
GerhardsenKarlsen_VisitTrondheim_KickOff098.jpg
GerhardsenKarlsen_VisitTrondheim_KickOff113.jpg
GerhardsenKarlsen_VisitTrondheim_KickOff136.jpg

Mye spennende skjer i Trondheim for tiden, og vi er der for å dokumentere det 😊

I denne uke skal vi bl.a. jobbe for Tv-Aksjonen, vi gleder oss!

Sindre

 
Sindre Karlsen
En liten oppdatering
 

Mye har skjedd i vårt lille store firma i det siste, nye kunder og et nytt medlem i Gerhardsen & Karlsen.

Gerhardsen har nemlig fått en liten gutt. Hurra!

Pelikanen kom flygende med lille Teodor i Februar, og dermed ble G&K litt større med enda en liten maskot.

 
 
60257543_2252189945033685_7617502847420071936_n.jpg

Amanda er nå i mammapermisjon og jeg styrer skuta fremover i noen måneder.

Frem til Amanda kommer tilbake for fullt så er vi så heldige å få Charlotte Norberg Schulz med på laget, til bryllupene og eventer der to fotografer er nødvendig.

60312983_2033451740295844_7734489527405772800_n.jpg

Charlotte er utdannet ved Norsk Fotofagskole slik som Amanda & meg.

Hun har lang fartstid bak seg med bådeportretter og bryllup.

Vi er kjempeglade for å ha med henne i denne perioden. Følg henne gjerne her på instagram: https://www.instagram.com/cnsfoto/

I neste uke blir det et nytt Innblikk med noen av oppdragene vi har hatt i det siste, så følg med 😊

Sindre

 
Sindre Karlsen
På tampen av januar
 

Forrige uke fikk vi trøndere endelig litt etterlengtet sol mot huden. Selv om minusgradene la visse begrensninger for hvor mye hud som ble eksponert for sol, så ble det et lite påfyll av D-vitaminer! Vi har egentlig ventet litt på akkurat dette, da vi trengte nytt materiale for vaskehjelp.

IMG_6760-kopi.JPG

Så vi heiv oss rundt og fikk utnytta det silkemyke føret oppe i Bymarka. Snøen gav noen fysiske begrensninger for, kremt, enkelte av oss (les meg). Så når Sindre tok med seg kunde opp i nydelige, solfylte omgivelser ble jeg sittende igjen på kontoret. Men var ikke akkurat arbeidsledig, så kjedelig blir det ikke uansett. Sindre kom tilbake med noen skikkelig fine bilder som vi nesten ikke kan vente med å vise dere!

Her illustrert hvorfor snøen gav noen fysiske utfordringer for meg.

Her illustrert hvorfor snøen gav noen fysiske utfordringer for meg.

Årets første Creative Mornings gikk av stabelen, og vi var på plass for å dekke eventen. Denne gangen ble det hele arrangert på Røst og den nye teatersjefen Elisabeth Egseth Hansen var dagens gjest. Et interessant møte med refleksjoner og tanker om tiden fremover og hva teater er. Jeg vil se alt som kommer på teateret i år, for det virker som det er mye spennende i vente! På facebooksiden til CreativeMornings Trondheim kan du se flere av bildene vi tok denne morgenkvisten.

Nydelige lokalene til Røst!

Nydelige lokalene til Røst!

Skjermbilde 2019-01-30 kl. 13.23.13.png
De herlige programledere Pia Biermann og Cathrine Vik.

De herlige programledere Pia Biermann og Cathrine Vik.

Det er noe spesielt med den blå timen tidlig en morgen

Det er noe spesielt med den blå timen tidlig en morgen

En haug smilende folk med fokus på Morten Wikstrøm som blant annet sitter i styret til CreativeMornings.

En haug smilende folk med fokus på Morten Wikstrøm som blant annet sitter i styret til CreativeMornings.

JA!

JA!

Plass til både små og store fra alle bransjer.

Plass til både små og store fra alle bransjer.

Selveste teatersjefen i egen person.

Selveste teatersjefen i egen person.

Vi har også lekt med Live Schille og noe av hennes nydelige design for blant annet Trondheimsreisen. Har du forresten sett filmen av Magnus Skatvold og en haug av skikkelig dyktige folk? De er nominert i UtAwards som årets norske film, og vi heier med hele oss! 

IMG_6783.JPG

Vi fikk leke med både vinylplater og cover. Live har en helt eget evne til å se detaljer, og som nevnt tidligere er dette noe vi liker å jobbe med. Hun har et rent og lekent uttrykk, som treffer gang på gang altså! Gøy når det blir vår jobb å løfte frem dette i produktfoto.

Når hele prosjektet er ferdig skal vi vise alt i sin helhet. Men klarte ikke la være å vise bittelitt av det nå. Det å ta produktbilder av så fint design gir oss mye inspirasjon! Takk til Live for en veldig fin dag i studio. Vi gleder oss til å herje med deg og designet ditt igjen! 

GerhardsenKarlsen_TrondheimReisen_Vinyl05.jpg

Helt på tampen av januar fikk vi inn et oppdrag fra kunstner Hilde Angel Danielsen for å ta bilder av verket “Upside down again” i nordiske omgivelser. Anbefaler alle turen ned på Brattøra for en titt på det bereiste verket før det eventuelt reiser videre! Mer om dette senere.

IMG_6811.JPG

Ja, forresten! Det er gøy når man kjører i byens gater og får se hvordan kunder bruker bildene vi har tatt for de. Her et lite snapshot av Surnadalen Sparebank sine butikkvinduer. gøy, hæ?

kvaliteten over dette bildet kan vel diskuteres, men nå vet du hvor det er og kan kaste et blikk bort neste gang du går forbi!

kvaliteten over dette bildet kan vel diskuteres, men nå vet du hvor det er og kan kaste et blikk bort neste gang du går forbi!

På tampen av januar ble en fin tid. Håper februar stråler like mye!

Amanda

 
Sindre Karlsen
Rosenborg Kantine
 

En av de aller første kundene vi jobbet med i Gerhardsen & Karlsen var Pir2 Arkitektkontor. På den tiden har vi tatt bilder av blant annet  Turneteatret, Rockheim, Rindal Skimuseum, Land og Strand, skolebygg, eneboliger og broer. Det er en fryd for oss å jobbe med mennesker som har så stort detaljfokus som denne gjengen! Ta bare en titt på dette prosjektet!

IMG_6397.JPG

Rett før jul fikk vi i oppdrag å ta bilder av Rosenborg Kantine som de nettopp hadde ferdigstilt. Vi pakka sekken med noe for Sindre og noe for meg, og dro for å ta fatt på oppdraget. 

Som regel møter vi arkitekten bak prosjektet for en brief først, før Sindre går en runde med vidvinkel. Han er glad i de store flatene, og får derfor ofte jobben med å ta oversiktsbilder. Mens Sindre knipser går jeg rundt å retter på stoler og passer på at detaljene sitter slik jeg vil.

IMG_6394.JPG
IMG_6400.JPG

Når Sindre har fått det han trenger, så går jeg samme runden med et annet objektiv. Da har jeg allerede sett meg ut hvilke detaljer, overflater og vinkler jeg ønsker å ha fokus på. Dette gjør at vi får et bredt spekter av bilder til utvalg. Sindre og jeg har nemlig ganske forskjellige blikk, og dette bruker vi for alt det er verd. Kanskje spesielt ved arkitektur- og interiørfoto! 

IMG_0357.JPG
IMG_6415.JPG

Ta en titt på resultatet, hva syns du?

Skjermbilde 2019-01-22 kl. 13.31.54.png
Skjermbilde 2019-01-22 kl. 13.34.52.png
Skjermbilde 2019-01-22 kl. 13.35.21.png
Skjermbilde 2019-01-22 kl. 13.35.45.png
Skjermbilde 2019-01-22 kl. 13.36.10.png


Som vi koser oss med arkitekturfoto altså. Det var egentlig aldri helt min greie det, men etter vi har gjort det en del nå så har jeg begynt å like det! Spesielt når vi jobbe på den måten vi gjør! Jeg får lov til å bryte regler og leke meg, og det er veldig gøy. jo, jeg liker arkitekturfoto godt, selv om det helt klart er Sindre sin spesialitet.

Amanda


 
Sindre Karlsen
Hva skjedde med 2018?
 

Vi er godt i gang med 2019! Før vi legger 2018 helt bak oss, så tenkte vi å oppsummere året. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har prøvd å skrive en tekst om fjoråret, men det var ikke så enkelt å sammenfatte i ord. Derfor landet vi rett og slett på en god, gammeldags bildekavalkade hvor vi trekker frem noen av årets høydepunkter!

Januar

Året startet med en firkantet hjertesmelt hvor vi fikk leke oss med smykkekolleksjonen til Ståle Gerhardsen

Året startet med en firkantet hjertesmelt hvor vi fikk leke oss med smykkekolleksjonen til Ståle Gerhardsen

Etterfulgt av en tur til Oslo sammen med Ståle Gerhardsen for å forevige utstillingsåpningen  “DoubleRainbow”

Etterfulgt av en tur til Oslo sammen med Ståle Gerhardsen for å forevige utstillingsåpningen “DoubleRainbow”

Vi tok en hel haug av familieportretter!

Vi tok en hel haug av familieportretter!

og gikk et par turer for inspirasjon.

og gikk et par turer for inspirasjon.

Statnett fikk nydelige nye vegger!

Statnett fikk nydelige nye vegger!

Du kan lese om alle veggene og se flere bilder av prosessen om du besøker   Ståle Gerhardsen som utbroderer sin hverdag!

Du kan lese om alle veggene og se flere bilder av prosessen om du besøker Ståle Gerhardsen som utbroderer sin hverdag!

Og vi fikk herje med detaljer fra en kjøkkenprodusent i byen. Crown kjøkken altså, det er noe for seg selv! Vi hjerter godt håndverk.

Og vi fikk herje med detaljer fra en kjøkkenprodusent i byen. Crown kjøkken altså, det er noe for seg selv! Vi hjerter godt håndverk.

unspecified-10.jpeg
unspecified-9.jpeg

Februar

I februar fikk vi starta på serien “When in Bergen”.

I februar fikk vi starta på serien “When in Bergen”.

Som rett og slett består av forlatte paraplyer i Bergen!

Som rett og slett består av forlatte paraplyer i Bergen!

unspecified-11.jpeg
Vi fikk dokumentert at  Grieghallen fikk seg ny utsmykning

Vi fikk dokumentert at Grieghallen fikk seg ny utsmykning

Utstillingsåpning på Galleri Geo  var helt awesome. Ståle Gerhardsen, du vet å arrangere og lage nydelige ting altså!

Utstillingsåpning på Galleri Geo var helt awesome. Ståle Gerhardsen, du vet å arrangere og lage nydelige ting altså!

En ordentlig koselig kveld på jobb der altså!

En ordentlig koselig kveld på jobb der altså!

unspecified-16.jpeg
On the road again!

On the road again!

Fra Bergen til Rindalen!

Fra Bergen til Rindalen!

Der vassa vi i snø opp til knærne for å få riktig vinkel. Ikke rart spark og ski er en av de viktigste fremkomstmidlene her.

Der vassa vi i snø opp til knærne for å få riktig vinkel. Ikke rart spark og ski er en av de viktigste fremkomstmidlene her.

Pir2 arkitektkontor står bak flere vakre bygg rundt om i bygda. Blant annet denne gangbrua…

Pir2 arkitektkontor står bak flere vakre bygg rundt om i bygda. Blant annet denne gangbrua…

…Denne eneboligen…

…Denne eneboligen…

… OG Rindalen Skimuseum!

… OG Rindalen Skimuseum!

Pir2 har virkelig gjort seg flid med dette prosjektet (som alle andre prosjekt de leverer), og Sindre gikk all in for å fange hver detalj på Skimuseet!

Pir2 har virkelig gjort seg flid med dette prosjektet (som alle andre prosjekt de leverer), og Sindre gikk all in for å fange hver detalj på Skimuseet!

i løpet av februar fikk vi dokumentert forskjellige arrangementer for Sverresborg menighet. Bilder de bruker til promo på nettside, facebook og andre sosiale flater.

i løpet av februar fikk vi dokumentert forskjellige arrangementer for Sverresborg menighet. Bilder de bruker til promo på nettside, facebook og andre sosiale flater.

unspecified-25.jpeg
unspecified-24.jpeg
Vi hadde en natt på værnes!  nyskjerrig på hva vi gjorde der?

Vi hadde en natt på værnes! nyskjerrig på hva vi gjorde der?

Og tok arkitekturbilder av Lade Alle!

Og tok arkitekturbilder av Lade Alle!

Mars

I Mars tok vi mange portretter av inspirerende og fine mennesker!

I Mars tok vi mange portretter av inspirerende og fine mennesker!

Blant annet Hege Merakerås som er en helt enestående formidler av historier.  Hege er et menneske du blir glad av å være sammen med. Et smittende vesen med smil og herlighet omfavner hun deg og tar deg med inn i  Den gode historie! Ta en titt på resten av bildene vi tok av Hege på hennes hjemmeside.

Blant annet Hege Merakerås som er en helt enestående formidler av historier. Hege er et menneske du blir glad av å være sammen med. Et smittende vesen med smil og herlighet omfavner hun deg og tar deg med inn i Den gode historie! Ta en titt på resten av bildene vi tok av Hege på hennes hjemmeside.

For Senab Eikeland fikk vi tatt masse nye interiørbilder

For Senab Eikeland fikk vi tatt masse nye interiørbilder

29177612_542041182849922_6930048805769314304_o.jpg
unspecified-34.jpeg
Effect Awards gikk av stabelen, og vi var innleid for å dokumentere begivenheten.

Effect Awards gikk av stabelen, og vi var innleid for å dokumentere begivenheten.

unspecified-40.jpeg

April

I April gjorde vi et spennende kunstprosjekt for en stor fabrikk her til lands.

I April gjorde vi et spennende kunstprosjekt for en stor fabrikk her til lands.

Dessverre fortsatt litt småhemmelig!

Dessverre fortsatt litt småhemmelig!

Men noen smakebiter før det ferdige resultatet må være innafor.

Men noen smakebiter før det ferdige resultatet må være innafor.

Vi tok enda flere portretter! Har blitt ganske mange i løpet av året ser jeg nå når jeg oppsummerer. Portretter er noe av det gøyeste jeg vet!

Vi tok enda flere portretter! Har blitt ganske mange i løpet av året ser jeg nå når jeg oppsummerer. Portretter er noe av det gøyeste jeg vet!

Så fikk vi besøk av en skoleklasse for en miniworkshop med naturlig lys! Spennende og inspirerende, sånt vil vi gjerne gjøre mer av i 2019.

Så fikk vi besøk av en skoleklasse for en miniworkshop med naturlig lys! Spennende og inspirerende, sånt vil vi gjerne gjøre mer av i 2019.

Blomster altså. Noe så fint og givende å jobbe med!

Blomster altså. Noe så fint og givende å jobbe med!

Heldige oss som i løpet av året har fått kosa oss med Julie og Bakklandet blomster! En butikk og en ildsjel som denne byen virkelig trenger!

Heldige oss som i løpet av året har fått kosa oss med Julie og Bakklandet blomster! En butikk og en ildsjel som denne byen virkelig trenger!

Mai

Mai ble en skikkelig travel måned hvor vi blant annet dokumenterte Creative Mornings for første gang!

Mai ble en skikkelig travel måned hvor vi blant annet dokumenterte Creative Mornings for første gang!

… Fikk tatt litt matfoto…

… Fikk tatt litt matfoto…

… dokumenterte åpent hus for ungdom natt til 1. mai…

… dokumenterte åpent hus for ungdom natt til 1. mai…

unspecified-58.jpeg
… var flue på veggen når Ståle Gerhardsen entret som   surprise på en event for HUS arkitekter…

… var flue på veggen når Ståle Gerhardsen entret som surprise på en event for HUS arkitekter…

.. tok enda flere portretter..

.. tok enda flere portretter..

.. og rakk såklart å ta noen selfies.

.. og rakk såklart å ta noen selfies.

Juni

I juni begynte bryllupssesongen for fullt!

I juni begynte bryllupssesongen for fullt!

Men tross mange bryllup så hadde vi tid til å jobbe på Stokkøyafestivalen

Men tross mange bryllup så hadde vi tid til å jobbe på Stokkøyafestivalen

unspecified-63.jpeg
unspecified-62.jpeg
unspecified-65.jpeg
Mange besøk i studio hadde vi også i løpet av juni!

Mange besøk i studio hadde vi også i løpet av juni!

Vi tok bilder av Evjen skole!

Vi tok bilder av Evjen skole!

og var svært konsentrert om bitte små detaljer.

og var svært konsentrert om bitte små detaljer.

Juli

I juli laget vi syden på City Syd!

I juli laget vi syden på City Syd!

unspecified-71.jpeg
Og hadde såklart noen bryllup

Og hadde såklart noen bryllup

unspecified-73.jpeg
unspecified-76.jpeg
unspecified-77.jpeg
unspecified-80.jpeg
unspecified-82.jpeg
Juli bydde også på en, kanskje noe skuffende, måneformørkelse som vi måtte leke litt med.

Juli bydde også på en, kanskje noe skuffende, måneformørkelse som vi måtte leke litt med.

Og enda flere portretter

Og enda flere portretter

August

August startet veldig koselig sammen med hodene bak Nidarholm Invest.

August startet veldig koselig sammen med hodene bak Nidarholm Invest.

Ooog fortsatte med bryllup i helgene

Ooog fortsatte med bryllup i helgene

unspecified-91.jpeg
unspecified-87.jpeg
unspecified-89.jpeg
Vi tok en tur over fjorden til Mælan Skole

Vi tok en tur over fjorden til Mælan Skole

Den nest siste uka i august hang vi på Nor-Fishing som arrangeres av Trondheim Spektrum. Her samles fiskefolk fra hele verden for å dele, prate og selge både det ene og det andre innenfor havnæringen. Selveste Kronprinsen fikk vi også følge noen timer!

Den nest siste uka i august hang vi på Nor-Fishing som arrangeres av Trondheim Spektrum. Her samles fiskefolk fra hele verden for å dele, prate og selge både det ene og det andre innenfor havnæringen. Selveste Kronprinsen fikk vi også følge noen timer!

Og vi brukte mye tid på å søke etter location!

Og vi brukte mye tid på å søke etter location!

September

I september var vi på Lian dagene på oppdrag fra BAMA. En regnfull, men veldig koselig dag. Det er noe i det der med dårlig klær og vær og hele den regla altså!

I september var vi på Lian dagene på oppdrag fra BAMA. En regnfull, men veldig koselig dag. Det er noe i det der med dårlig klær og vær og hele den regla altså!

Vi hadde en ny runde for SenabEikeland

Vi hadde en ny runde for SenabEikeland

Også denne måneden fikk vi knipset portretter. Elsker denne årstiden hvor alt kan gjøres ute!

Også denne måneden fikk vi knipset portretter. Elsker denne årstiden hvor alt kan gjøres ute!

unspecified-99.jpeg
unspecified-100.jpeg
Fem fine frøkner gjør seg klare for en stor dag. Om jeg skal velge ut et av mine favorittbilder for 2018, så stiller dette høyt på lista!

Fem fine frøkner gjør seg klare for en stor dag. Om jeg skal velge ut et av mine favorittbilder for 2018, så stiller dette høyt på lista!

og enda flere bryllup.

og enda flere bryllup.

Sammen med Vaskehjelp AS har vi i hele år jobbet med både foto og noe video. Her er vi på opptak til ny hjemmeside

Sammen med Vaskehjelp AS har vi i hele år jobbet med både foto og noe video. Her er vi på opptak til ny hjemmeside

Creative Mornings har fått ny utforming. Med ny drakt kom også to nye, fine skikkelser inn i styret. Disse fikk vi gleden av å portrettere!

Creative Mornings har fått ny utforming. Med ny drakt kom også to nye, fine skikkelser inn i styret. Disse fikk vi gleden av å portrettere!

NTNU Campus Lab ❤️

NTNU Campus Lab ❤️

Selvfølgelig glir heller ikke denne måneden unna uten bryllup!

Selvfølgelig glir heller ikke denne måneden unna uten bryllup!

unspecified-107.jpeg
og heller ikke uten hjemmebesøk og portretter.

og heller ikke uten hjemmebesøk og portretter.

Vi har hatt kundemøter under Spiderman-paraplyer!

Vi har hatt kundemøter under Spiderman-paraplyer!

Og hengt på Ståle Gerhardsen her..

Og hengt på Ståle Gerhardsen her..

.. her…

.. her…

Og her!

Og her!

Oktober fikk vi avsluttet med ei helg på Oppdal. Naturen altså, det er kanskje noe av det som inspirerer både Sindre og meg aller mest!

Oktober fikk vi avsluttet med ei helg på Oppdal. Naturen altså, det er kanskje noe av det som inspirerer både Sindre og meg aller mest!

November

Ansattefoto!

Ansattefoto!

Creative Mornings I ny drakt fikk vi dokumentert…

Creative Mornings I ny drakt fikk vi dokumentert…

I de nydelige lokalene til EGGS design!

I de nydelige lokalene til EGGS design!

Vi hang med Sparebank1 både en og to dager!

Vi hang med Sparebank1 både en og to dager!

unspecified-114.jpeg
Vi herja jo såklart med Ståle Gerhardsen også i november!

Vi herja jo såklart med Ståle Gerhardsen også i november!

unspecified-113.jpeg
På tampen av november hadde nemlig denne mannen en vanvittig vakker utstilling på Galleri SG. Vi tok bilder av alle kunstverkene, promobilder og dokumenterte selve åpningen. Folk stod i kø utenfor galleriet før åpning og jeg er så stolt over hvor bra det var altså! skulpturer, prosjektorkunst, malerier og trykk.  Denne mannen kan alt! Se alle bildene og les om åpningen!

På tampen av november hadde nemlig denne mannen en vanvittig vakker utstilling på Galleri SG. Vi tok bilder av alle kunstverkene, promobilder og dokumenterte selve åpningen. Folk stod i kø utenfor galleriet før åpning og jeg er så stolt over hvor bra det var altså! skulpturer, prosjektorkunst, malerier og trykk. Denne mannen kan alt! Se alle bildene og les om åpningen!

Desember

desember = jul. jul = veldig søte kids i veldig søte kostymer!

desember = jul. jul = veldig søte kids i veldig søte kostymer!

Vi brukte mye tid i høst og vinter på å pynte på ny hjemmeside!

Vi brukte mye tid i høst og vinter på å pynte på ny hjemmeside!

Og tok noen riktig så fine bilder vi snart skal vise dere av Rosenborg Kantine.

Og tok noen riktig så fine bilder vi snart skal vise dere av Rosenborg Kantine.

IMG_6414.JPG
Surnadalen Sparebank fikk seg nytt materiale til bildebanken sin

Surnadalen Sparebank fikk seg nytt materiale til bildebanken sin

Og Sindre reiste sammen med Ståle Gerhardsen til Galleri Fenka i Levanger!

Og Sindre reiste sammen med Ståle Gerhardsen til Galleri Fenka i Levanger!

Alltid tid til en selfie.

Alltid tid til en selfie.

Så kom jula..

Så kom jula..

en tid vi brukte på å hente ny inspirasjon og leke oss med det nydelige vi omgir oss med!

en tid vi brukte på å hente ny inspirasjon og leke oss med det nydelige vi omgir oss med!

Alt i alt vil vi si at dette ble et sabla finfint år altså. Vi er veldig fornøyd, men samtidig veldig spent på hvordan 2019 kan levere etter dette!

PJOH. Det ble en god del bilder det. MEN vanskelig å velge blandt alt det gøye vi har foretatt oss dette året!

Vi gleder oss til 2019!

På vegne av oss

Amanda

 
Sindre Karlsen
Mørkredd, Creative Mornings og fredagskveld.
 

Fredag. Jeg sitter hjemme ved stuebordet og plundrer på maskina. Lasse (min mann) jobber intenst med noe skolegreier, og Imen passer fint på føttene mine slik at de ikke drar noen plass. Egentlig skulle jeg ikke jobbe nå, det er jo straks fredagskveld, men jeg klarte ikke la være å skrive litt om hvordan denne uka endte. Det kribler litt av både stolthet og slitsomhet nemlig. 


I går var det utstillingsåpning av Ståle Gerhardsen sin utstilling «Mørkredd» . For de av dere som ikke kjenner meg, så er Ståle den største storebroren min. Jeg holder på å skrive litt om meg selv jeg også, slik som Sindre gjorde da han skrev “Mannen bak &” . Så hele dette slektstreet skal du få en bitteliten innføring i senere!

Dette bildet brukte vi da vi fortalte at vi holdt på med utstillingen til Ståle første gangen. Men da var det så hemmelig at vi rett og slett måtte hemmeligstemple bildet!

Dette bildet brukte vi da vi fortalte at vi holdt på med utstillingen til Ståle første gangen. Men da var det så hemmelig at vi rett og slett måtte hemmeligstemple bildet!

Sindre og jeg jobbet som fotografer i forberedelsene til utstillingen, og under selve åpningen på Galleri SG. Det er alltid spennende å være leid inn som “flue på veggen” under slike arrangementer, og ekstra spennende er det når det er din egen storebror som stiller ut. Jeg har jobbet så nært på alle verkene hans, at jeg ble skikkelig glad i alt fra malerier til skulpturer og lamper som hørte med. Derfor er nervene også litt ekstra på når dørene åpnes. Og jaggu raste det ikke inn med folk! Vi har både filmet og tatt bilder av kvelden, så dere skal nok få et ordentlig innblikk i hvordan det var.

Bildet som pryder utstillingskatalogen tok vi tidligere i høst. Faktisk så er nesten alle bildene inne i katalogen tatt av oss.

Bildet som pryder utstillingskatalogen tok vi tidligere i høst. Faktisk så er nesten alle bildene inne i katalogen tatt av oss.


Jeg er så stolt. Stolt av Ståle som bare gønner på og virkelig løfter seg selv gang på gang. Det skulle jo egentlig være et skriveri om jobben vi gjorde for Ståle, men vanskelig å ikke bli revet med når man skriver om en sånn type som han.

Jeg og du måtte inspisere bildene litt før åpning. Det er nemlig malt med selvlysende maling.

Jeg og du måtte inspisere bildene litt før åpning. Det er nemlig malt med selvlysende maling.

Kunstneren i egen person, med verket “put on your own mask before helping others” hengende bak seg.

Kunstneren i egen person, med verket “put on your own mask before helping others” hengende bak seg.

Vi var så heldige at vi fikk være med på middag med Galleri SG og kunstneren i egen person etterpå. Vi fikk prata foto ned til tåspissene, spist god mat og kosa oss skikkelig med fine folk. Nabobordet kom og prikka meg på skuldra da de trengte noen til å ta et bilde av gjengen, flaks for de så kunne jeg fortelle at jeg faktisk er fotograf og derfor lett skulle løse oppgaven for de.

SMIIL!

SMIIL!

I dag var vi tidlig på for Creative Mornings. De feirer nemlig ett år nå, og gjør dette med en real Restart. De har brukt tid på å bygge om konseptet og laget en fin start på dagen for oss og en hel haug av bransjefolk. Vil du se bildene vi tok for Creative Mornings tidligere i dag?

Det passa jo veldig fint at starten på et nytt kapitel for CM ble avholdt i det splitter nye lokalet til EGGS design. Eller det er jo i utgangspunktet et gammelt menighetshus bygd som ei kirke, som de sammen med noen utbyggere har fått herje med. for en plass altså! Bakke Designhus heter det nå, og dit kan vi varmt anbefale alle å dra.

Sindre sniker rundt lett på tå for å få fine bilder!

Sindre sniker rundt lett på tå for å få fine bilder!

De nye lokalene til EGGS design altså.. Snakk om å legge til rette for kreativitet og godt arbeidsmiljø!

De nye lokalene til EGGS design altså.. Snakk om å legge til rette for kreativitet og godt arbeidsmiljø!

Sindre er igjen ute å sniker, denne gangen enda litt høyere opp!

Sindre er igjen ute å sniker, denne gangen enda litt høyere opp!

Ja, så ble jeg busta. Jeg hadde sikla på de Donutsa helt siden vi kom den morningen. Sindre fikk fanga hvor glad jeg ble når jeg endelig fikk tak i en!

Ja, så ble jeg busta. Jeg hadde sikla på de Donutsa helt siden vi kom den morningen. Sindre fikk fanga hvor glad jeg ble når jeg endelig fikk tak i en!

Nå har jeg fått lira av meg noen tanker og tar derfor en skikkelig helg. Iallefall skikkelig fredag! 


God helg alle sammen!

// Amanda

 
Sindre Karlsen
Mannen bak &
 

Sindre Karlsen

Sindre_sindre.jpg

Født i Narvik, oppvokst på Heimdal.
Elsker naturen
Liker å trene (oppdaget det ut for 2 uker siden) 
Har funnet ut at de to går hånd i hånd.
og særlig når man får kombinert det med Fotografi.
Så, hånd i hånd i hånd.

Min fotohistorie starter med at min far introduserte meg for fotografering i tidlig alder, kjøpte mitt første speilreflekskamera for konfirmasjonspengene. 
Og har siden tidlig alder vært en romantiker, var det noe fint jeg så, var det verdt å ta vare på. #samler #hoarder

Familien kommer fra Narvik, og som regel dro vi dit i sommerferiene.
Det betydde en stor overgang fra de søte små åsene her i Trøndelag, til stupbratte fjell som preger Nordnorge.

GerhardsenKarlsen_Natur002.jpg

Så min oppgave resten av året var å drømme meg bort til et landskap som jeg bare fikk se kanskje en gang i året.
Derav startet nok min interesse av å ta vare på minnene jeg hadde av landskapet.

858394_10152584828825182_1635869041_o.jpg

Etter mange år med Fotografi som hobby, og et beskjedent år på Ladejarlen kokk og stuert,  tok jeg valget og dro til Lofoten for å studere fotografi.
Et år senere, med mye innabords av både fjell, sjø og foto, ble det to nye år tilbake i Trondheim der Norsk Fotofagskole ventet.

Følte etter to år med teknikk at jeg manglet input fra den kunstneriske siden av fotografi, så noen år senere etter endt skolegang ved Fotofagskolen, litt erfaring som freelancer og flere strøjobber, ventet enda et år på samme skole, denne gang linja Kunstfoto.

Var så heldig at denne linja ikke bare førte med seg det jeg følte jeg trengte innenfor foto, men også en stk bonus Amanda med på kjøpet.
Vi fant fort tonen, og for å gjøre en liten lang historie kort dannet vi til slutt Gerhardsen & Karlsen.

logogk_LITEN.jpg

Mitt utrykk innenfor fotografi er nok ganske romantisk, typ nasjonalromantisk, jeg elsker den nordiske naturen og mine største inspirasjonskilder er Adolph Tidemand, Hans Gude og August Cappelen.
Måten de framhevde den norske naturen med pensel og deres følelser fra den dagen/dagene de brukte på å male ferdig sine malerier, er det jeg prøver å utrykke meg for i mine fotografier av natur.

Skogtjern i nedre Telemark, av August Cappelen

Skogtjern i nedre Telemark, av August Cappelen

Det vil si at mine fotografier har jeg alltid gjort noe med, jeg bruker god tid med dem i etterbehandling.
Det starter med følelsen av hva jeg følte når jeg tok dem, fargene, lyset, selve stemningen av det som ble fotografert.

Dette er min lidenskap, både når jeg tar selve bildet, opplevelsen i naturen og i etterbehandlingen og gjenskapelsen av det jeg følte.
Mange følelser her altså, men dette er det jeg elsker med fotografi.

Hva det bringer fram i meg og i den som ser det ferdige verket for første gang.

Bak gjerdet

Bak gjerdet

Motivet ¨Bak gjerdet¨ er på mange måter et slik bilde som man kan sette sine følelser i, et motiv der det kanskje minner betrakteren om dens opplevelser i en lignende situasjon.

Tilbake til Trøndelag, og de søte små åsene.
Er det noe jeg vil fremheve så er det naturen vi har her i Trondheim, lettere sakt Bymarka.
Vi har kanskje ikke de stupbratte fjellene som Nord-Norge har, men man ska se lenge etter en finere skog og tilgjengelighet for trønderne som bor ved byen.

Bymarka er fantastisk! jeg har så mange gode opplevelser derfra.

Som for eksempel sist Lørdag, Tåkheim.

Morgentåke 1

Morgentåke 1

Å dra på tur i tåken uten gps og utenom sti kan være en interessant opplevelse. Stillheten og følelsen var som å være med i boken ¨I Morgentåkedalen ¨ av forfatter Jan Deberitz.

Morgentåke 3

Morgentåke 3

Dette er en liten del av meg som jeg gjerne ville dele.
Håper dere setter like stor pris på naturen som jeg gjør ( selv om det kanskje er litt i overkant )

Og til dere som leste hele teksten (dere er noen tålmodige helter altså!)  får en liten rabattkode som kan brukes i butikken vår, der noen av fotografiene fra dagens innlegg ligger.

Rabattkode : TÅKE
Varer til 29.Desember


Hilsen Sindre

 
Sindre Karlsen
Ei uke i Gerhardsen & Karlsen
 

Denne uka her. Hva kan jeg si? Enkelte uker er bare fylt til randen av fine ting og skikkelig bra folk. Og dette var en slik uke. Jeg har virkelig kosa meg! Selv om det kan bli både slitsomt og utladende, er det på en merkelig måte samtidig veldig oppløftende og gir masse energi! Vi sa jo tidligere i uka på facebook at vi nesten bare måtte snakke høyt om denne uka, og her kommer det. 

Vi startet uka sammen med gjengen på Vaskehjelp as. Jeg har skrevet litt om utsmykningen vi har gjort på kontorlokalene deres her. Må si at jeg helt oppriktig tror at de har byens beste kaffe, så det å starte uka der var skikkelig fint. Kan egentlig anbefale alle å stikke innom både for kaffen sin del, men også for å ta en prat med de dyktige folka bak Appen. De driver forresten på med en veldig spennende innspurt mot lansering av ny versjon. Dette fikk vi prata en del om på mandag, og gikk derfra med masse inspirasjon og tanker om veien videre når det kommer til vårt samarbeid.

En konsentrert Karlsen har bøtta innpå den første koppen med kaffe.

En konsentrert Karlsen har bøtta innpå den første koppen med kaffe.

Tirsdag ble det nye, interessante kundemøter! Jeg liker godt å hilse på nye folk. Så godt at det muligens er det gøyeste jeg vet. Det å lære noen å kjenne er fantastisk, noe som kan være grunnen til at jeg er så glad i å ta portrettbilder. Liiiiiten digresjon der, men det får vi tåle.

Vi var blant annet i møte med en gjeng smilende damer fra Headspin for å vise hva vi egentlig driver med. Å vise frem hvem vi er og hva vi står for er nervepirrende! En veldig avkledd situasjon. Litt sånn, «HEI her kommer jeg med hele meg og viser dere det beste jeg kan. Døm meg!» Derfor er pulsen alltid litt høy rett før vi begynner, men så fort vi får startet er det flyt. Skikkelig flytsone. Praten går i ett! Det hjelper også at gjengen vi pratet med var ordentlig trivelige og fine folk!  Bra vi har fordelt hva vi skal prate om, slik at Sindre også får skinne. For han skinner nemlig skikkelig bra i slike møter! Stolt «jobbkone»!

Onsdag ble på sin side en skikkelig 12 timers! Vi startet 08.00 med en fotografering av en søt gjeng vi lenge har fulgt. Julekort sa mamma Siri, julekort skal bli sa vi!

Viktig å fordele arbeidsoppgaver

Viktig å fordele arbeidsoppgaver

Sparebank1 Regnskapshuset har sine årlige fagdager nå, Vi dokumenterer eventen for tredje år på rad. Det er litt av et opplegg. Lysshow, flinke foredragsholdere og 450 ansatte samlet på Clarion hotell og congress. Opplegget er imponerende godt organisert! Jeg blir ganske paff når de går til pause og gir beskjed om at vi starter opp igjen 2 min over hel, og alle 450 stk er tilbake i salen 1 min før oppstart. Regnskapsfolk er pålitelige folk! Og jeg går hjem litt mer kunnskapsrik, selv om jeg ikke klarer å henge med på alt det de prater om.

Torsdagen ble brukt til å få unna litt photoshopping av den siste ukas jobber. Her gjelder det å utnytte den tiden man har til rådighet.

IMG_6195.jpg

I tillegg begynner det å nærme seg utstillingen “Mørkredd” av Ståle Gerhardsen. Vi har tatt promobildene til utstillingen, samt alt inne i utstillingskatalogen. Det mangla et par bilder og noen skulpturer, så fikk gjort unna disse i løpet av dagen. Det betyr at vi faktisk har sett alt denne utstillingen har å by på, og vi kan med hånden på hjerte si at dette blir bra! Jeg anbefaler deg å komme på utstillingen, for Ståle vet å overgå seg selv. Jeg har vært på nesten alle utstillingene han har hatt de siste årene, og hver gang tenker jeg «Dette er den desidert beste utstillingen hans!» Og nå tenker jeg det allerede før utstillingsåpningen! Så kom deg ned til Galleri SG 29. november å få med deg det her.

Sindre og Ståle fikser detaljer på noe som, frem til 29. november, er skikkelig hemmelig!

Sindre og Ståle fikser detaljer på noe som, frem til 29. november, er skikkelig hemmelig!

jeg er ikke så streng som jeg ser ut til altså.

jeg er ikke så streng som jeg ser ut til altså.

1Y8A8757-2.jpg

Nå er det fredag. Den fine blå timen har meldt sin ankomst og gatelysene tar gradvis over og fyller de snart veldig mørke gatene med varme. Vi sitter på kontoret, Sindre pusler med noen portretter vi må få sendt avgårde før helgen, jeg filosoferer over uka og Imen (kontorhunden vår) har oversikt over alle som passerer siloene i Ormen langes vei. Vi har også idag dekket fagdagene for Sparebank1 Regnskapshuset, og nå tar vi helg. Eller, vi drar iallafall hjem!

God helg alle sammen! 

Amanda  
Sindre Karlsen
Vår første utsmykning!
 

Vi gjør mye gøy på jobb, Sindre og jeg. Heldige folk som får lov til å drive med noe vi elsker! Vi møter spennende mennesker og får uttrykke oss gjennom foto hver dag. Tenk det! Av og til er vi så heldige at vi får følge kunder over lang tid. Vaskehjelp er en slik kunde.

Nesten helt fra oppstarten av appen Vaskehjelp har vi fått jobbe med de kreative og hardtarbeidende folka bak appen. Vi har gjort alt fra portretter av kunder og renholdere til dokumentarfoto for dem. Alltid veldig inspirerende å jobbe sammen med kunder som virkelig brenner for det de gjør! Jeg kan kjenne meg igjen i det å virkelig ha hjerte for produktet. Det gjør det ekstra gøy å treffe spikeren på hodet til slike som Vaskehjelp. Å se smil når vi leverer jobber til disse folka gjør meg derfor ekstra varm om hjertet! Skikkelig stolt på en måte!

For noen måneder siden var de nødt til å bytte kontorlokaler da deres “gamle” hjem ble for lite for den voksende bedriften. Det nye lokalet var stort og fint og helt nytt, men trengte noe på veggene. Flaks for oss så har vi faktisk ganske mye å by på når det kommer til kunst og utsmykning.

Møterom med møteromsfolk, selveste lederne av flokken! På veggen henger “Narvik 1” og “Gjevillvassdalen 1”

Møterom med møteromsfolk, selveste lederne av flokken!
På veggen henger “Narvik 1” og “Gjevillvassdalen 1”

Nærbilde av “Gjevillvassdalen 1”

Nærbilde av “Gjevillvassdalen 1”

Vaskehjelp er opptatt av frihetsfølelsen, av det å selv kunne bestemme over egen arbeidshverdag som renholder. Og at du som både renholder og kunde blir fristilt til å disponere tiden din slik du vil. Kort fortalt en markedsplass! I alt vi har gjort for denne gjengen frem til nå så har naturen spilt en viktig brikke. Det har vært den røde tråden i alt fra små filmsnutter til portretter. Vi sa rett og slett frihetsfølelse + natur, og ordnet med ni bilder til lokalene på tunga!

Alle disse trykkene kan du kjøpe i den splitter nye butikken vår! Om du er interessert i noen av bildene, men ikke finner de der så send oss en mail her, så fikser vi det for deg!På spiserommet, rett ved sofakroken henger fra venstre “Høst 1”, “Gjevillvassdalen 2” og “Allmannberget 1”

På spiserommet, rett ved sofakroken henger fra venstre “Høst 1”, “Gjevillvassdalen 2” og “Allmannberget 1”

“Høst 1”, “Gjevillvassdalen 2” og “Allmannberget 1”

“Høst 1”, “Gjevillvassdalen 2” og “Allmannberget 1”

Over spisebordet henger fra venstre “Oppdal 1”, “Ristafallet 1” og “Åreskutan 1”

Over spisebordet henger fra venstre “Oppdal 1”, “Ristafallet 1” og “Åreskutan 1”

Fra venstre over sofaen “Høst 1”, “Gjevillvassdalen 2”, “Allmannberget 1”, “Oppdal 1”, “Ristafallet 1” og “Åreskutan 1”

Fra venstre over sofaen “Høst 1”, “Gjevillvassdalen 2”, “Allmannberget 1”, “Oppdal 1”, “Ristafallet 1” og “Åreskutan 1”

“Oppdal 1”, “Ristafallet 1” og “Åreskutan 1”

“Oppdal 1”, “Ristafallet 1” og “Åreskutan 1”

Dette er det første store utsmykningsoppdraget vi har fått og må ærlig innrømme at dette har gitt mersmak!


Hva syns du?

(For flere naturbilder trykk HER)

Amanda

 
Sindre Karlsen
Ny hjemmeside!
 

Ny hjemmeside! Endelig, ja jeg sier endelig jeg. For dette føler jeg vi har snakket om og jobbet med i en halv evighet. Det er så mye som skal bestemmes og besluttes når en hjemmeside skal på plass. Design og layout er jo en ting, men noe helt annet er: Hva skal ut? Kill your darlings er ganske mye enklere sagt enn gjort..

En av mange eksponeringer in action

En av mange eksponeringer in action

Vi, altså Sindre og jeg, har nå jobbet sammen i snart tre år. På den tiden har vi produsert ganske mye. Hadde vært gøy å telle hvor mange eksponeringer vi har tatt på de tre årene! Men altså det tar vi oss ikke tid til, tid er penger vettu!

Det har vært mye frem og tilbake. En hel haug av synsing fra forskjellige vinkler og folk. Diskusjoner (ikke av den høylytte varianten) og utallige gjennomganger, og nå er endelig hjemmesiden klar.

Den er faktisk så klar at vi med dette sier
klar, ferdig og gå!

Sindre tester hjemmesiden på ALLE flater før lansering. Viktig at det blir riktig!

Sindre tester hjemmesiden på ALLE flater før lansering. Viktig at det blir riktig!

Med nettbutikk, blogg-aktig sak og en liten portfolio. Vi er ganske fornøyde! Men….

Hva syns du? Se, les, kjøp, og gi oss gjerne en tilbakemelding!

Og du, nå kan du også melde deg på nyhetsbrev for å få førstehåndsinformasjon om hva vi driver med. Du vil være oppdatert på det aller nyeste på nettbutikken vår til en hver tid (neida, ikke for mye brev i din digitale postkasse. men sånn i ny og ne).

På vegne av oss begge to,

Amanda !

 
Sindre Karlsen