Gerhardsen &

Innblikk

Vår første utsmykning!

 

Vi gjør mye gøy på jobb, Sindre og jeg. Heldige folk som får lov til å drive med noe vi elsker! Vi møter spennende mennesker og får uttrykke oss gjennom foto hver dag. Tenk det! Av og til er vi så heldige at vi får følge kunder over lang tid. Vaskehjelp er en slik kunde.

Nesten helt fra oppstarten av appen Vaskehjelp har vi fått jobbe med de kreative og hardtarbeidende folka bak appen. Vi har gjort alt fra portretter av kunder og renholdere til dokumentarfoto for dem. Alltid veldig inspirerende å jobbe sammen med kunder som virkelig brenner for det de gjør! Jeg kan kjenne meg igjen i det å virkelig ha hjerte for produktet. Det gjør det ekstra gøy å treffe spikeren på hodet til slike som Vaskehjelp. Å se smil når vi leverer jobber til disse folka gjør meg derfor ekstra varm om hjertet! Skikkelig stolt på en måte!

For noen måneder siden var de nødt til å bytte kontorlokaler da deres “gamle” hjem ble for lite for den voksende bedriften. Det nye lokalet var stort og fint og helt nytt, men trengte noe på veggene. Flaks for oss så har vi faktisk ganske mye å by på når det kommer til kunst og utsmykning.

Møterom med møteromsfolk, selveste lederne av flokken!  På veggen henger “Narvik 1” og “Gjevillvassdalen 1”

Møterom med møteromsfolk, selveste lederne av flokken!
På veggen henger “Narvik 1” og “Gjevillvassdalen 1”

Nærbilde av “Gjevillvassdalen 1”

Nærbilde av “Gjevillvassdalen 1”

Vaskehjelp er opptatt av frihetsfølelsen, av det å selv kunne bestemme over egen arbeidshverdag som renholder. Og at du som både renholder og kunde blir fristilt til å disponere tiden din slik du vil. Kort fortalt en markedsplass! I alt vi har gjort for denne gjengen frem til nå så har naturen spilt en viktig brikke. Det har vært den røde tråden i alt fra små filmsnutter til portretter. Vi sa rett og slett frihetsfølelse + natur, og ordnet med ni bilder til lokalene på tunga!

Alle disse trykkene kan du kjøpe i den splitter nye butikken vår! Om du er interessert i noen av bildene, men ikke finner de der så send oss en mail her, så fikser vi det for deg!På spiserommet, rett ved sofakroken henger fra venstre “Høst 1”, “Gjevillvassdalen 2” og “Allmannberget 1”

På spiserommet, rett ved sofakroken henger fra venstre “Høst 1”, “Gjevillvassdalen 2” og “Allmannberget 1”

“Høst 1”, “Gjevillvassdalen 2” og “Allmannberget 1”

“Høst 1”, “Gjevillvassdalen 2” og “Allmannberget 1”

Over spisebordet henger fra venstre “Oppdal 1”, “Ristafallet 1” og “Åreskutan 1”

Over spisebordet henger fra venstre “Oppdal 1”, “Ristafallet 1” og “Åreskutan 1”

Fra venstre over sofaen “Høst 1”, “Gjevillvassdalen 2”, “Allmannberget 1”, “Oppdal 1”, “Ristafallet 1” og “Åreskutan 1”

Fra venstre over sofaen “Høst 1”, “Gjevillvassdalen 2”, “Allmannberget 1”, “Oppdal 1”, “Ristafallet 1” og “Åreskutan 1”

“Oppdal 1”, “Ristafallet 1” og “Åreskutan 1”

“Oppdal 1”, “Ristafallet 1” og “Åreskutan 1”

Dette er det første store utsmykningsoppdraget vi har fått og må ærlig innrømme at dette har gitt mersmak!


Hva syns du?

(For flere naturbilder trykk HER)

Amanda

 
Sindre Karlsen