Gerhardsen &

Innblikk

Mørkredd, Creative Mornings og fredagskveld.

 

Fredag. Jeg sitter hjemme ved stuebordet og plundrer på maskina. Lasse (min mann) jobber intenst med noe skolegreier, og Imen passer fint på føttene mine slik at de ikke drar noen plass. Egentlig skulle jeg ikke jobbe nå, det er jo straks fredagskveld, men jeg klarte ikke la være å skrive litt om hvordan denne uka endte. Det kribler litt av både stolthet og slitsomhet nemlig. 


I går var det utstillingsåpning av Ståle Gerhardsen sin utstilling «Mørkredd» . For de av dere som ikke kjenner meg, så er Ståle den største storebroren min. Jeg holder på å skrive litt om meg selv jeg også, slik som Sindre gjorde da han skrev “Mannen bak &” . Så hele dette slektstreet skal du få en bitteliten innføring i senere!

Dette bildet brukte vi da vi fortalte at vi holdt på med utstillingen til Ståle første gangen.  Men da var det så hemmelig at vi rett og slett måtte hemmeligstemple bildet!

Dette bildet brukte vi da vi fortalte at vi holdt på med utstillingen til Ståle første gangen. Men da var det så hemmelig at vi rett og slett måtte hemmeligstemple bildet!

Sindre og jeg jobbet som fotografer i forberedelsene til utstillingen, og under selve åpningen på Galleri SG. Det er alltid spennende å være leid inn som “flue på veggen” under slike arrangementer, og ekstra spennende er det når det er din egen storebror som stiller ut. Jeg har jobbet så nært på alle verkene hans, at jeg ble skikkelig glad i alt fra malerier til skulpturer og lamper som hørte med. Derfor er nervene også litt ekstra på når dørene åpnes. Og jaggu raste det ikke inn med folk! Vi har både filmet og tatt bilder av kvelden, så dere skal nok få et ordentlig innblikk i hvordan det var.

Bildet som pryder utstillingskatalogen tok vi tidligere i høst. Faktisk så er nesten alle bildene inne i katalogen tatt av oss.

Bildet som pryder utstillingskatalogen tok vi tidligere i høst. Faktisk så er nesten alle bildene inne i katalogen tatt av oss.


Jeg er så stolt. Stolt av Ståle som bare gønner på og virkelig løfter seg selv gang på gang. Det skulle jo egentlig være et skriveri om jobben vi gjorde for Ståle, men vanskelig å ikke bli revet med når man skriver om en sånn type som han.

Jeg og du måtte inspisere bildene litt før åpning. Det er nemlig malt med selvlysende maling.

Jeg og du måtte inspisere bildene litt før åpning. Det er nemlig malt med selvlysende maling.

Kunstneren i egen person, med verket “put on your own mask before helping others” hengende bak seg.

Kunstneren i egen person, med verket “put on your own mask before helping others” hengende bak seg.

Vi var så heldige at vi fikk være med på middag med Galleri SG og kunstneren i egen person etterpå. Vi fikk prata foto ned til tåspissene, spist god mat og kosa oss skikkelig med fine folk. Nabobordet kom og prikka meg på skuldra da de trengte noen til å ta et bilde av gjengen, flaks for de så kunne jeg fortelle at jeg faktisk er fotograf og derfor lett skulle løse oppgaven for de.

SMIIL!

SMIIL!

I dag var vi tidlig på for Creative Mornings. De feirer nemlig ett år nå, og gjør dette med en real Restart. De har brukt tid på å bygge om konseptet og laget en fin start på dagen for oss og en hel haug av bransjefolk. Vil du se bildene vi tok for Creative Mornings tidligere i dag?

Det passa jo veldig fint at starten på et nytt kapitel for CM ble avholdt i det splitter nye lokalet til EGGS design. Eller det er jo i utgangspunktet et gammelt menighetshus bygd som ei kirke, som de sammen med noen utbyggere har fått herje med. for en plass altså! Bakke Designhus heter det nå, og dit kan vi varmt anbefale alle å dra.

Sindre sniker rundt lett på tå for å få fine bilder!

Sindre sniker rundt lett på tå for å få fine bilder!

De nye lokalene til EGGS design altså.. Snakk om å legge til rette for kreativitet og godt arbeidsmiljø!

De nye lokalene til EGGS design altså.. Snakk om å legge til rette for kreativitet og godt arbeidsmiljø!

Sindre er igjen ute å sniker, denne gangen enda litt høyere opp!

Sindre er igjen ute å sniker, denne gangen enda litt høyere opp!

Ja, så ble jeg busta. Jeg hadde sikla på de Donutsa helt siden vi kom den morningen. Sindre fikk fanga hvor glad jeg ble når jeg endelig fikk tak i en!

Ja, så ble jeg busta. Jeg hadde sikla på de Donutsa helt siden vi kom den morningen. Sindre fikk fanga hvor glad jeg ble når jeg endelig fikk tak i en!

Nå har jeg fått lira av meg noen tanker og tar derfor en skikkelig helg. Iallefall skikkelig fredag! 


God helg alle sammen!

// Amanda

 
Sindre Karlsen