Gerhardsen &

Innblikk

Ny hjemmeside!

 

Ny hjemmeside! Endelig, ja jeg sier endelig jeg. For dette føler jeg vi har snakket om og jobbet med i en halv evighet. Det er så mye som skal bestemmes og besluttes når en hjemmeside skal på plass. Design og layout er jo en ting, men noe helt annet er: Hva skal ut? Kill your darlings er ganske mye enklere sagt enn gjort..

En av mange eksponeringer in action

En av mange eksponeringer in action

Vi, altså Sindre og jeg, har nå jobbet sammen i snart tre år. På den tiden har vi produsert ganske mye. Hadde vært gøy å telle hvor mange eksponeringer vi har tatt på de tre årene! Men altså det tar vi oss ikke tid til, tid er penger vettu!

Det har vært mye frem og tilbake. En hel haug av synsing fra forskjellige vinkler og folk. Diskusjoner (ikke av den høylytte varianten) og utallige gjennomganger, og nå er endelig hjemmesiden klar.

Den er faktisk så klar at vi med dette sier
klar, ferdig og gå!

Sindre tester hjemmesiden på ALLE flater før lansering. Viktig at det blir riktig!

Sindre tester hjemmesiden på ALLE flater før lansering. Viktig at det blir riktig!

Med nettbutikk, blogg-aktig sak og en liten portfolio. Vi er ganske fornøyde! Men….

Hva syns du? Se, les, kjøp, og gi oss gjerne en tilbakemelding!

Og du, nå kan du også melde deg på nyhetsbrev for å få førstehåndsinformasjon om hva vi driver med. Du vil være oppdatert på det aller nyeste på nettbutikken vår til en hver tid (neida, ikke for mye brev i din digitale postkasse. men sånn i ny og ne).

På vegne av oss begge to,

Amanda !

 
Sindre Karlsen