Gerhardsen &

Innblikk

Rosenborg Kantine

 

En av de aller første kundene vi jobbet med i Gerhardsen & Karlsen var Pir2 Arkitektkontor. På den tiden har vi tatt bilder av blant annet  Turneteatret, Rockheim, Rindal Skimuseum, Land og Strand, skolebygg, eneboliger og broer. Det er en fryd for oss å jobbe med mennesker som har så stort detaljfokus som denne gjengen! Ta bare en titt på dette prosjektet!

IMG_6397.JPG

Rett før jul fikk vi i oppdrag å ta bilder av Rosenborg Kantine som de nettopp hadde ferdigstilt. Vi pakka sekken med noe for Sindre og noe for meg, og dro for å ta fatt på oppdraget. 

Som regel møter vi arkitekten bak prosjektet for en brief først, før Sindre går en runde med vidvinkel. Han er glad i de store flatene, og får derfor ofte jobben med å ta oversiktsbilder. Mens Sindre knipser går jeg rundt å retter på stoler og passer på at detaljene sitter slik jeg vil.

IMG_6394.JPG
IMG_6400.JPG

Når Sindre har fått det han trenger, så går jeg samme runden med et annet objektiv. Da har jeg allerede sett meg ut hvilke detaljer, overflater og vinkler jeg ønsker å ha fokus på. Dette gjør at vi får et bredt spekter av bilder til utvalg. Sindre og jeg har nemlig ganske forskjellige blikk, og dette bruker vi for alt det er verd. Kanskje spesielt ved arkitektur- og interiørfoto! 

IMG_0357.JPG
IMG_6415.JPG

Ta en titt på resultatet, hva syns du?

Skjermbilde 2019-01-22 kl. 13.31.54.png
Skjermbilde 2019-01-22 kl. 13.34.52.png
Skjermbilde 2019-01-22 kl. 13.35.21.png
Skjermbilde 2019-01-22 kl. 13.35.45.png
Skjermbilde 2019-01-22 kl. 13.36.10.png


Som vi koser oss med arkitekturfoto altså. Det var egentlig aldri helt min greie det, men etter vi har gjort det en del nå så har jeg begynt å like det! Spesielt når vi jobbe på den måten vi gjør! Jeg får lov til å bryte regler og leke meg, og det er veldig gøy. jo, jeg liker arkitekturfoto godt, selv om det helt klart er Sindre sin spesialitet.

Amanda


 
Sindre Karlsen