Gerhardsen &

Innblikk

På tampen av januar

 

Forrige uke fikk vi trøndere endelig litt etterlengtet sol mot huden. Selv om minusgradene la visse begrensninger for hvor mye hud som ble eksponert for sol, så ble det et lite påfyll av D-vitaminer! Vi har egentlig ventet litt på akkurat dette, da vi trengte nytt materiale for vaskehjelp.

IMG_6760-kopi.JPG

Så vi heiv oss rundt og fikk utnytta det silkemyke føret oppe i Bymarka. Snøen gav noen fysiske begrensninger for, kremt, enkelte av oss (les meg). Så når Sindre tok med seg kunde opp i nydelige, solfylte omgivelser ble jeg sittende igjen på kontoret. Men var ikke akkurat arbeidsledig, så kjedelig blir det ikke uansett. Sindre kom tilbake med noen skikkelig fine bilder som vi nesten ikke kan vente med å vise dere!

Her illustrert hvorfor snøen gav noen fysiske utfordringer for meg.

Her illustrert hvorfor snøen gav noen fysiske utfordringer for meg.

Årets første Creative Mornings gikk av stabelen, og vi var på plass for å dekke eventen. Denne gangen ble det hele arrangert på Røst og den nye teatersjefen Elisabeth Egseth Hansen var dagens gjest. Et interessant møte med refleksjoner og tanker om tiden fremover og hva teater er. Jeg vil se alt som kommer på teateret i år, for det virker som det er mye spennende i vente! På facebooksiden til CreativeMornings Trondheim kan du se flere av bildene vi tok denne morgenkvisten.

Nydelige lokalene til Røst!

Nydelige lokalene til Røst!

Skjermbilde 2019-01-30 kl. 13.23.13.png
De herlige programledere Pia Biermann og Cathrine Vik.

De herlige programledere Pia Biermann og Cathrine Vik.

Det er noe spesielt med den blå timen tidlig en morgen

Det er noe spesielt med den blå timen tidlig en morgen

En haug smilende folk med fokus på Morten Wikstrøm som blant annet sitter i styret til CreativeMornings.

En haug smilende folk med fokus på Morten Wikstrøm som blant annet sitter i styret til CreativeMornings.

JA!

JA!

Plass til både små og store fra alle bransjer.

Plass til både små og store fra alle bransjer.

Selveste teatersjefen i egen person.

Selveste teatersjefen i egen person.

Vi har også lekt med Live Schille og noe av hennes nydelige design for blant annet Trondheimsreisen. Har du forresten sett filmen av Magnus Skatvold og en haug av skikkelig dyktige folk? De er nominert i UtAwards som årets norske film, og vi heier med hele oss! 

IMG_6783.JPG

Vi fikk leke med både vinylplater og cover. Live har en helt eget evne til å se detaljer, og som nevnt tidligere er dette noe vi liker å jobbe med. Hun har et rent og lekent uttrykk, som treffer gang på gang altså! Gøy når det blir vår jobb å løfte frem dette i produktfoto.

Når hele prosjektet er ferdig skal vi vise alt i sin helhet. Men klarte ikke la være å vise bittelitt av det nå. Det å ta produktbilder av så fint design gir oss mye inspirasjon! Takk til Live for en veldig fin dag i studio. Vi gleder oss til å herje med deg og designet ditt igjen! 

GerhardsenKarlsen_TrondheimReisen_Vinyl05.jpg

Helt på tampen av januar fikk vi inn et oppdrag fra kunstner Hilde Angel Danielsen for å ta bilder av verket “Upside down again” i nordiske omgivelser. Anbefaler alle turen ned på Brattøra for en titt på det bereiste verket før det eventuelt reiser videre! Mer om dette senere.

IMG_6811.JPG

Ja, forresten! Det er gøy når man kjører i byens gater og får se hvordan kunder bruker bildene vi har tatt for de. Her et lite snapshot av Surnadalen Sparebank sine butikkvinduer. gøy, hæ?

kvaliteten over dette bildet kan vel diskuteres, men nå vet du hvor det er og kan kaste et blikk bort neste gang du går forbi!

kvaliteten over dette bildet kan vel diskuteres, men nå vet du hvor det er og kan kaste et blikk bort neste gang du går forbi!

På tampen av januar ble en fin tid. Håper februar stråler like mye!

Amanda

 
Sindre Karlsen