Gerhardsen &

Innblikk

The Break up

 

Så kom dagen da jeg skulle tilbake til jobb etter veldig fine måneder i mammapermisjon. Jeg har kosa meg og virkelig fått lada batteriene! Men har savna kameraet, og gleda meg masse til å ta bilder igjen.

Foto: Mathias Vinje

Foto: Mathias Vinje

Jeg er tilbake, men ting er likevel ikke helt som før. 

Karlsen tar med seg hatten og trasker videre på jakt etter nye utfordringer. Og med det er det over for Gerhardsen & Karlsen som vi kjenner det idag. 

Tre år med fine øyeblikk, hardt arbeid og til tider nesten hele spekteret av følelser er bak oss. Vi har opplevd mye og på de tre årene har læringskurven vært bratt. Idag er vi så stolte av det Gerhardsen & Karlsen ble! 

Selv om Sindre legger inn årene, så seiler jeg skuta videre.
Jeg har fått motor!

Fra og med idag heter firmaet Gerhardsen &. Navnet kommer av at dette er mer enn bare Gerhardsen. Firmaet er en lidenskap for fotografering, en arena for samarbeid og utvikling. Et hjertebarnet jeg har båret rundt, og forma de siste ti årene. Nå kan jeg ikke vent med å ta fatt på fortsettelsen! 

Tusen hjertelig takk for de siste tre årene Sindre, det har vært en glede! Men nå er det nye tider, og jeg er klar! 

Jeg er tilbake. 

Amanda
Gerhardsen &

 
Sindre Karlsen