Gerhardsen &

Innblikk

Ei uke i Gerhardsen & Karlsen

 

Denne uka her. Hva kan jeg si? Enkelte uker er bare fylt til randen av fine ting og skikkelig bra folk. Og dette var en slik uke. Jeg har virkelig kosa meg! Selv om det kan bli både slitsomt og utladende, er det på en merkelig måte samtidig veldig oppløftende og gir masse energi! Vi sa jo tidligere i uka på facebook at vi nesten bare måtte snakke høyt om denne uka, og her kommer det. 

Vi startet uka sammen med gjengen på Vaskehjelp as. Jeg har skrevet litt om utsmykningen vi har gjort på kontorlokalene deres her. Må si at jeg helt oppriktig tror at de har byens beste kaffe, så det å starte uka der var skikkelig fint. Kan egentlig anbefale alle å stikke innom både for kaffen sin del, men også for å ta en prat med de dyktige folka bak Appen. De driver forresten på med en veldig spennende innspurt mot lansering av ny versjon. Dette fikk vi prata en del om på mandag, og gikk derfra med masse inspirasjon og tanker om veien videre når det kommer til vårt samarbeid.

En konsentrert Karlsen har bøtta innpå den første koppen med kaffe.

En konsentrert Karlsen har bøtta innpå den første koppen med kaffe.

Tirsdag ble det nye, interessante kundemøter! Jeg liker godt å hilse på nye folk. Så godt at det muligens er det gøyeste jeg vet. Det å lære noen å kjenne er fantastisk, noe som kan være grunnen til at jeg er så glad i å ta portrettbilder. Liiiiiten digresjon der, men det får vi tåle.

Vi var blant annet i møte med en gjeng smilende damer fra Headspin for å vise hva vi egentlig driver med. Å vise frem hvem vi er og hva vi står for er nervepirrende! En veldig avkledd situasjon. Litt sånn, «HEI her kommer jeg med hele meg og viser dere det beste jeg kan. Døm meg!» Derfor er pulsen alltid litt høy rett før vi begynner, men så fort vi får startet er det flyt. Skikkelig flytsone. Praten går i ett! Det hjelper også at gjengen vi pratet med var ordentlig trivelige og fine folk!  Bra vi har fordelt hva vi skal prate om, slik at Sindre også får skinne. For han skinner nemlig skikkelig bra i slike møter! Stolt «jobbkone»!

Onsdag ble på sin side en skikkelig 12 timers! Vi startet 08.00 med en fotografering av en søt gjeng vi lenge har fulgt. Julekort sa mamma Siri, julekort skal bli sa vi!

Viktig å fordele arbeidsoppgaver

Viktig å fordele arbeidsoppgaver

Sparebank1 Regnskapshuset har sine årlige fagdager nå, Vi dokumenterer eventen for tredje år på rad. Det er litt av et opplegg. Lysshow, flinke foredragsholdere og 450 ansatte samlet på Clarion hotell og congress. Opplegget er imponerende godt organisert! Jeg blir ganske paff når de går til pause og gir beskjed om at vi starter opp igjen 2 min over hel, og alle 450 stk er tilbake i salen 1 min før oppstart. Regnskapsfolk er pålitelige folk! Og jeg går hjem litt mer kunnskapsrik, selv om jeg ikke klarer å henge med på alt det de prater om.

Torsdagen ble brukt til å få unna litt photoshopping av den siste ukas jobber. Her gjelder det å utnytte den tiden man har til rådighet.

IMG_6195.jpg

I tillegg begynner det å nærme seg utstillingen “Mørkredd” av Ståle Gerhardsen. Vi har tatt promobildene til utstillingen, samt alt inne i utstillingskatalogen. Det mangla et par bilder og noen skulpturer, så fikk gjort unna disse i løpet av dagen. Det betyr at vi faktisk har sett alt denne utstillingen har å by på, og vi kan med hånden på hjerte si at dette blir bra! Jeg anbefaler deg å komme på utstillingen, for Ståle vet å overgå seg selv. Jeg har vært på nesten alle utstillingene han har hatt de siste årene, og hver gang tenker jeg «Dette er den desidert beste utstillingen hans!» Og nå tenker jeg det allerede før utstillingsåpningen! Så kom deg ned til Galleri SG 29. november å få med deg det her.

Sindre og Ståle fikser detaljer på noe som, frem til 29. november, er skikkelig hemmelig!

Sindre og Ståle fikser detaljer på noe som, frem til 29. november, er skikkelig hemmelig!

jeg er ikke så streng som jeg ser ut til altså.

jeg er ikke så streng som jeg ser ut til altså.

1Y8A8757-2.jpg

Nå er det fredag. Den fine blå timen har meldt sin ankomst og gatelysene tar gradvis over og fyller de snart veldig mørke gatene med varme. Vi sitter på kontoret, Sindre pusler med noen portretter vi må få sendt avgårde før helgen, jeg filosoferer over uka og Imen (kontorhunden vår) har oversikt over alle som passerer siloene i Ormen langes vei. Vi har også idag dekket fagdagene for Sparebank1 Regnskapshuset, og nå tar vi helg. Eller, vi drar iallafall hjem!

God helg alle sammen! 

Amanda 







 
Sindre Karlsen