Gerhardsen & Karlsen

Innblikk Blog RED

Ei uke i Gerhardsen & Karlsen
 

Denne uka her. Hva kan jeg si? Enkelte uker er bare fylt til randen av fine ting og skikkelig bra folk. Og dette var en slik uke. Jeg har virkelig kosa meg! Selv om det kan bli både slitsomt og utladende, er det på en merkelig måte samtidig veldig oppløftende og gir masse energi! Vi sa jo tidligere i uka på facebook at vi nesten bare måtte snakke høyt om denne uka, og her kommer det. 

Vi startet uka sammen med gjengen på Vaskehjelp as. Jeg har skrevet litt om utsmykningen vi har gjort på kontorlokalene deres her. Må si at jeg helt oppriktig tror at de har byens beste kaffe, så det å starte uka der var skikkelig fint. Kan egentlig anbefale alle å stikke innom både for kaffen sin del, men også for å ta en prat med de dyktige folka bak Appen. De driver forresten på med en veldig spennende innspurt mot lansering av ny versjon. Dette fikk vi prata en del om på mandag, og gikk derfra med masse inspirasjon og tanker om veien videre når det kommer til vårt samarbeid.

 En konsentrert Karlsen har bøtta innpå den første koppen med kaffe.

En konsentrert Karlsen har bøtta innpå den første koppen med kaffe.

Tirsdag ble det nye, interessante kundemøter! Jeg liker godt å hilse på nye folk. Så godt at det muligens er det gøyeste jeg vet. Det å lære noen å kjenne er fantastisk, noe som kan være grunnen til at jeg er så glad i å ta portrettbilder. Liiiiiten digresjon der, men det får vi tåle.

Vi var blant annet i møte med en gjeng smilende damer fra Headspin for å vise hva vi egentlig driver med. Å vise frem hvem vi er og hva vi står for er nervepirrende! En veldig avkledd situasjon. Litt sånn, «HEI her kommer jeg med hele meg og viser dere det beste jeg kan. Døm meg!» Derfor er pulsen alltid litt høy rett før vi begynner, men så fort vi får startet er det flyt. Skikkelig flytsone. Praten går i ett! Det hjelper også at gjengen vi pratet med var ordentlig trivelige og fine folk!  Bra vi har fordelt hva vi skal prate om, slik at Sindre også får skinne. For han skinner nemlig skikkelig bra i slike møter! Stolt «jobbkone»!

Onsdag ble på sin side en skikkelig 12 timers! Vi startet 08.00 med en fotografering av en søt gjeng vi lenge har fulgt. Julekort sa mamma Siri, julekort skal bli sa vi!

 Viktig å fordele arbeidsoppgaver

Viktig å fordele arbeidsoppgaver

Sparebank1 Regnskapshuset har sine årlige fagdager nå, Vi dokumenterer eventen for tredje år på rad. Det er litt av et opplegg. Lysshow, flinke foredragsholdere og 450 ansatte samlet på Clarion hotell og congress. Opplegget er imponerende godt organisert! Jeg blir ganske paff når de går til pause og gir beskjed om at vi starter opp igjen 2 min over hel, og alle 450 stk er tilbake i salen 1 min før oppstart. Regnskapsfolk er pålitelige folk! Og jeg går hjem litt mer kunnskapsrik, selv om jeg ikke klarer å henge med på alt det de prater om.

Torsdagen ble brukt til å få unna litt photoshopping av den siste ukas jobber. Her gjelder det å utnytte den tiden man har til rådighet.

IMG_6195.jpg

I tillegg begynner det å nærme seg utstillingen “Mørkredd” av Ståle Gerhardsen. Vi har tatt promobildene til utstillingen, samt alt inne i utstillingskatalogen. Det mangla et par bilder og noen skulpturer, så fikk gjort unna disse i løpet av dagen. Det betyr at vi faktisk har sett alt denne utstillingen har å by på, og vi kan med hånden på hjerte si at dette blir bra! Jeg anbefaler deg å komme på utstillingen, for Ståle vet å overgå seg selv. Jeg har vært på nesten alle utstillingene han har hatt de siste årene, og hver gang tenker jeg «Dette er den desidert beste utstillingen hans!» Og nå tenker jeg det allerede før utstillingsåpningen! Så kom deg ned til Galleri SG 29. november å få med deg det her.

 Sindre og Ståle fikser detaljer på noe som, frem til 29. november, er skikkelig hemmelig!

Sindre og Ståle fikser detaljer på noe som, frem til 29. november, er skikkelig hemmelig!

 jeg er ikke så streng som jeg ser ut til altså.

jeg er ikke så streng som jeg ser ut til altså.

1Y8A8757-2.jpg

Nå er det fredag. Den fine blå timen har meldt sin ankomst og gatelysene tar gradvis over og fyller de snart veldig mørke gatene med varme. Vi sitter på kontoret, Sindre pusler med noen portretter vi må få sendt avgårde før helgen, jeg filosoferer over uka og Imen (kontorhunden vår) har oversikt over alle som passerer siloene i Ormen langes vei. Vi har også idag dekket fagdagene for Sparebank1 Regnskapshuset, og nå tar vi helg. Eller, vi drar iallafall hjem!

God helg alle sammen! 

Amanda  
Sindre Karlsen
Vår første utsmykning!
 

Vi gjør mye gøy på jobb, Sindre og jeg. Heldige folk som får lov til å drive med noe vi elsker! Vi møter spennende mennesker og får uttrykke oss gjennom foto hver dag. Tenk det! Av og til er vi så heldige at vi får følge kunder over lang tid. Vaskehjelp er en slik kunde.

Nesten helt fra oppstarten av appen Vaskehjelp har vi fått jobbe med de kreative og hardtarbeidende folka bak appen. Vi har gjort alt fra portretter av kunder og renholdere til dokumentarfoto for dem. Alltid veldig inspirerende å jobbe sammen med kunder som virkelig brenner for det de gjør! Jeg kan kjenne meg igjen i det å virkelig ha hjerte for produktet. Det gjør det ekstra gøy å treffe spikeren på hodet til slike som Vaskehjelp. Å se smil når vi leverer jobber til disse folka gjør meg derfor ekstra varm om hjertet! Skikkelig stolt på en måte!

For noen måneder siden var de nødt til å bytte kontorlokaler da deres “gamle” hjem ble for lite for den voksende bedriften. Det nye lokalet var stort og fint og helt nytt, men trengte noe på veggene. Flaks for oss så har vi faktisk ganske mye å by på når det kommer til kunst og utsmykning.

 Møterom med møteromsfolk, selveste lederne av flokken!  På veggen henger “Narvik 1” og “Gjevillvassdalen 1”

Møterom med møteromsfolk, selveste lederne av flokken!
På veggen henger “Narvik 1” og “Gjevillvassdalen 1”

 Nærbilde av “Gjevillvassdalen 1”

Nærbilde av “Gjevillvassdalen 1”

Vaskehjelp er opptatt av frihetsfølelsen, av det å selv kunne bestemme over egen arbeidshverdag som renholder. Og at du som både renholder og kunde blir fristilt til å disponere tiden din slik du vil. Kort fortalt en markedsplass! I alt vi har gjort for denne gjengen frem til nå så har naturen spilt en viktig brikke. Det har vært den røde tråden i alt fra små filmsnutter til portretter. Vi sa rett og slett frihetsfølelse + natur, og ordnet med ni bilder til lokalene på tunga!

Alle disse trykkene kan du kjøpe i den splitter nye butikken vår! Om du er interessert i noen av bildene, men ikke finner de der så send oss en mail her, så fikser vi det for deg! På spiserommet, rett ved sofakroken henger fra venstre “Høst 1”, “Gjevillvassdalen 2” og “Allmannberget 1”

På spiserommet, rett ved sofakroken henger fra venstre “Høst 1”, “Gjevillvassdalen 2” og “Allmannberget 1”

 “Høst 1”, “Gjevillvassdalen 2” og “Allmannberget 1”

“Høst 1”, “Gjevillvassdalen 2” og “Allmannberget 1”

 Over spisebordet henger fra venstre “Oppdal 1”, “Ristafallet 1” og “Åreskutan 1”

Over spisebordet henger fra venstre “Oppdal 1”, “Ristafallet 1” og “Åreskutan 1”

 Fra venstre over sofaen “Høst 1”, “Gjevillvassdalen 2”, “Allmannberget 1”, “Oppdal 1”, “Ristafallet 1” og “Åreskutan 1”

Fra venstre over sofaen “Høst 1”, “Gjevillvassdalen 2”, “Allmannberget 1”, “Oppdal 1”, “Ristafallet 1” og “Åreskutan 1”

 “Oppdal 1”, “Ristafallet 1” og “Åreskutan 1”

“Oppdal 1”, “Ristafallet 1” og “Åreskutan 1”

Dette er det første store utsmykningsoppdraget vi har fått og må ærlig innrømme at dette har gitt mersmak!


Hva syns du?

(For flere naturbilder trykk HER)

Amanda

 
Sindre Karlsen
Ny hjemmeside!
 

Ny hjemmeside! Endelig, ja jeg sier endelig jeg. For dette føler jeg vi har snakket om og jobbet med i en halv evighet. Det er så mye som skal bestemmes og besluttes når en hjemmeside skal på plass. Design og layout er jo en ting, men noe helt annet er: Hva skal ut? Kill your darlings er ganske mye enklere sagt enn gjort..

 En av mange eksponeringer in action

En av mange eksponeringer in action

Vi, altså Sindre og jeg, har nå jobbet sammen i snart tre år. På den tiden har vi produsert ganske mye. Hadde vært gøy å telle hvor mange eksponeringer vi har tatt på de tre årene! Men altså det tar vi oss ikke tid til, tid er penger vettu!

Det har vært mye frem og tilbake. En hel haug av synsing fra forskjellige vinkler og folk. Diskusjoner (ikke av den høylytte varianten) og utallige gjennomganger, og nå er endelig hjemmesiden klar.

Den er faktisk så klar at vi med dette sier
klar, ferdig og gå!

 Sindre tester hjemmesiden på ALLE flater før lansering. Viktig at det blir riktig!

Sindre tester hjemmesiden på ALLE flater før lansering. Viktig at det blir riktig!

Med nettbutikk, blogg-aktig sak og en liten portfolio. Vi er ganske fornøyde! Men….

Hva syns du? Se, les, kjøp, og gi oss gjerne en tilbakemelding!

Og du, nå kan du også melde deg på nyhetsbrev for å få førstehåndsinformasjon om hva vi driver med. Du vil være oppdatert på det aller nyeste på nettbutikken vår til en hver tid (neida, ikke for mye brev i din digitale postkasse. men sånn i ny og ne).

På vegne av oss begge to,

Amanda !

 
Sindre Karlsen